Osallistuimme Keravan pop-up -tapahtumaan

Mukana myös Pepe Ahlqvist & Heikki Silvennoinen Duo ja Kummelin 'Mauno Ahonen'! Crazy Day on pop-up -tapahtuma, jossa keravalaiset yritykset esittäytyvät ja myyvät tuotteitaan (la 5.3.2016 klo 10-16, Kauppakaari 10)

Vinkit & linkit:

Löydät tuotteitamme mm. herkkukaupoista, kysy meiltä tarkemmin lähiseutusi tarjonnasta.

Tiedostot

PDF-tiedosto Emils Gustavs Chocolate catalogue.pdf (3.1 MB)
Käsintehdyt suklaat, kuvasto
PDF-tiedosto Choc&Love R823.pdf (1.3 MB)
Luomu & fairtrade
PDF-tiedosto ChocStars.pdf (2.4 MB)
Pets rock! Vuoden hauskimmat suklaalevyt lahjaksi

Tuotevalikoima

Nimikoitu lahjarasia asiakkaallesi
Logosuklaat myös yksittäispakkauksissa
Runsas valikoima makuja, joka vuodenajalle sopivia

Uusia suklaalevyjä - lahjaksi tai omaan nautiskeluun

ChocStars maitosuklaalevyt  

Maistuvat etenkin julkkislemmikkien ystäville! Sopii lahjaksi - saajan ja antajan nimille on paikka kääntöpuolella. Mikä hahmo kuvaa sinua tai häntä parhaiten?

Chocolate and Love 

Huippusuklaita romanttisessa kääreessä. Levyjä löytyy seitsemää eri makua, joiden kaakaopitoisuus on tummimmassa levyssä jopa 80 %. Korkealaatuiset kaakaopavut Perusta, Dominikaanisesta Tasavallasta ja Panamasta tuovat luonnollisen makunautinnon.

Yrityssuklaat

MakuTaivas tarjoaa yrityksille yrityksen logolla tai muulla toivotulla kuvalla varustetut suklaaherkut, jotka jäävät maistuvana asiakkaan mieleen! Vaihtoehtoja löytyy viiden gramman pakatuista suklaapaloista aina suurempiin suklaarasioihin sekä levyihin asti. Anna maistuva lahja kumppaneillesi tai asiakkaillesi kiitokseksi yhteistyöstä!

Tapahtuma- ja juhlatarjoilu

Värikäs ja erottuva tapa piristää perinteistä juhlatarjoilua on laittaa esille käsintehtyjä marja- ja hedelmätryffeleitä, jotka koukuttavat vieraasi! Myös belgialaisia praliineja ja konvehteja, jotka hurmaavat maullaan ja ulkonäöllään. Kilon rasioissa tilattavat tuotteet sopivat niin pieneen kuin suureenkin juhlaan! Kysy lisää makuvaihtoehdoista ja muista tuotetiedoista sähköpostitse.