Osallistuimme Keravan pop-up -tapahtumaan

Mukana myös Pepe Ahlqvist & Heikki Silvennoinen Duo ja Kummelin 'Mauno Ahonen'! Crazy Day on pop-up -tapahtuma, jossa keravalaiset yritykset esittäytyvät ja myyvät tuotteitaan (la 5.3.2016 klo 10-16, Kauppakaari 10)

Vinkit & linkit:

Löydät tuotteitamme mm. herkkukaupoista, kysy meiltä tarkemmin lähiseutusi tarjonnasta.

Emils Gustavs

Näyttävät levyt hurmaavat kenet tahansa! Levy painaan oin 80 grammaa.
Rapean kuoren alta löytyy ihanan pehmeä ja maukas täyte. Tryffelin koko vaihtelee maun mukaan.

Emils Gustavsin hurmaavat käsintehdyt suklaat

Emils Gustavs Chocolate valmistaa upeita ja näyttäviä käsintehtyjä suklaatuotteita, joista jokainen on uniikki ja erilainen. Tuotteiden vahvuus piilee niiden laadussa ja näyttävässä ulkomuodossa. Valmistuksessa on käytetety huolella valittuja ainesosia, ja erityishuomiota on kiinnitetty luonnollisiin ainesosiin. Emils Gustavsin tärkeimpiä tuotteita ovat tryffelit sekä suklaalevyt, mutta he tarjoavat myös näiden lisäksi pieniä napostelutuotteita, suklaahahmoja, suklaapilviä sekä yrityksen logolla varustettuja suklaita.

Emils Gustavsin tuotteita on jo saatavilla useissa maissa niin Euroopassa kuin sen ulkopuolellakin. Suklaatehdas sijaitsee Riikassa, ja siellä on myös yrityksen omia kahviloita sekä jälleenmyyntipisteitä - nämä ovatkin kaupungissa suosittuja käyntikohteita. Yritys tarjoaa tuotteidensa lisäksi erityispalveluita, kuten suklaatyöpajoja ja yrityssuklaita yrityksen toivomalla aiheella varustettuna.