Valkosipuli-lohi resepti

Valkosipulilohi saattaa näyttää yksinkertaiselta reseptiltä, mutta sillä on painoarvoa. Lohta harsitaan jatkuvasti kuplivalla valkosipulivoilla, jotta se imeytyy jokaiseen halkeamaan ja rakoon. Kookas tekniikka, joka on itse asiassa kuolleen yksinkertainen, mutta tuottaa ylellisen tuloksen – tunnet (ja näytät) ammattilaiselta!

Valkosipulivoi lohi
Olin hieman epäröivä jakaa tämä resepti ja miettinyt: “Valkosipulivoissa paistettua lohta? Niin ilmeistä. Niin yksinkertaista”, Mutta kun ajattelin sitä, tajusin, että minulla oli todella sanottavaa tästä “yksinkertaisesta” reseptistä.

Kuten: hienonna valkosipuli veitsellä; älä käytä valkosipulipuristinta/murskain. Valkosipulimurskaimet tekevät valkosipulin palasista liian pieniä niin, että ne palavat, ja ne pakottavat valkosipulimehun ulos niin, että se sylkee kaikkialle, kun se osuu voihin.

Ja: älä vain paista lohta voissa pannulla. Nooo! Jos haluat todella hienon valkosipulilohen, harsi, harsi, harsi!

Lisäksi: minun erityiset vatsa- ja harsi-ajat. Tätä menetelmää noudattamalla saat joka kerta maksimaalisen voita täydellisesti kypsennetyn lohen kanssa ylikypsennetyn lohen sijaan, koska jouduit liian hermoja raastavaan valsimiseen.

Mitä tarvitset tähän valkosipulivoihin. Lohiresepti
Tässä on mitä tarvitset tämän lohireseptin keittämiseen:
1. Valkosipuli
2. Persilja
3. Oliiviöljy
4. Voi
5. Lohi Fileet

 • Lohifileet – Valitse nahaton, jos mahdollista. Paljaampi liha tarkoittaa sitä, että lihaan imeytyy enemmän valkosipulivoita! Mutta jos sinulla on vain nahkaa, se ei todellakaan ole iso juttu, ja olen lisännyt ohjeet reseptiin.
 • Valkosipuli – Koska mielestäni mainitsin tämän valkosipuli voilohi? Pilko valkosipuli hienoksi veitsellä äläkä käytä valkosipulimurskaimetta, sillä muuten valkosipuli palaa liian nopeasti. Myös valkosipulimurskaimet pakottavat valkosipulimehun ulos, jolloin se sylkee kaikkialle osuessaan kuumaan voitiin;
 • Voi – 99 % ajasta ruoanlaitossa käytän suolatonta voita. Tähän reseptiin käytin kuitenkin suolattua, koska se sattui olemaan. Kätevästi täällä suolavoi huolehtii osittain mausteista puolestasi. Jos sinulla on vain suolaamatonta, lisää ripaus suolaa voin joukkoon;
 • Sitruuna – Purista hieman loppua kohden, jotta pienikin mauste tasapainottaa voin runsautta. voita. Sitä ei ole tarkoitettu tämän kaltaiseksi sitruunavoikastikkeeksi. Useimmat ihmiset eivät edes tunnistaisi sitruunaa tästä!

Persilja – Koristeeksi väriä.

Kuinka tee tämä valkosipulivoilohiresepti
Tämä harjoitus on uskomattoman nopea, ja tunnet olosi ammattikokiksi, kun loraat sitä kuplivaa voita lohen päälle!

 1. Mausta lohi suolalla ja pippurilla;
 2. Paista lohen kaareva puoli (eli laita se ylösalaisin) ja keitä 3 minuuttia, kunnes se on on kauniin kullanruskea;
 3. Voi ja valkosipuli – Käännä lohta, keitä vielä minuutti ja lisää sitten voi. Heti kun voi sulaa, lisää valkosipuli; sitten
 4. Harsi, harsi, harsi – Aloita valsiminen heti valkosipulin lisäämisen jälkeen ja vielä ennen kuin se on ehtinyt muuttua kullanruskeaksi. Voit tehdä tämän kallistamalla pannua hieman niin, että voi kerääntyy toiselle puolelle. Kaavi sitten voita suurella lusikalla ja lusikoi se lohen päälle. Valkosipuli kypsyy, kun harsit, joten kun lohi on valmis, valkosipuli on täydellisen kullanruskeaa;
 5. Valele 1 1/2 minuuttia – Valele 1 1/2 minuuttia yhteensä, jonka kokonaiskypsennysajan pitäisi olla noin 3 minuuttia toiselle puolelle (1 minuutti keittämisen jälkeen + 30 sekuntia voin sulamisaikaa + 1 1/2 minuuttia harsitusta). Aseta keskiharvinainen (optimaalinen mehukkuus) sisälämpötilaan 50 °C ja lämpömittari työnnetään lohen paksuimman kohdan keskelle. Katso alta lisätietoja keitetyn lohen sisälämpötilasta; ja
 6. Levätä 3 minuuttia ja tarjoile sitten pannulla olevan valkosipulivoin kanssa!

Kypsenneen lohen sisälämpötila
Tavoite ” vetolämpötila”
(eli liesi poisto) Loppulämpötila
3 minuutin levon jälkeen
Keskiharvinainen (suositus) – optimaalinen mehukkuus
Ravintolatyylinen / suosikkini 50°C/122°F 53°C/127°F
Medium – Turvallisin, ei niin mehukas, mutta silti ei ylikypsä!
FDA:n suositus 60°C/140°F 63°C/145°F

Vaikka FDA suosittelee 63°C/145°F:n sisälämpötilaa keitetylle lohelle (joka on täysin kypsennetty väliaine), joten useimmat kokit suosivat lohta 50°C/122°F:ssa. Tämä on keskiharvinainen, mikä tarkoittaa, että lohi on juuri kypsennetty eikä raaka, ja sen mehukkuus on optimaalinen.

Nämä ovat “vetolämpötilat”, mikä tarkoittaa, että se on tavoitelämpötila lohen ollessa vielä liedellä. Kun otat sen pois liedeltä, lohen on annettava levätä 3 minuuttia ennen tarjoilua, jonka aikana sisälämpötila nousee 3 °C 50 °C:sta 53 °C:seen.

Lupasin sinulle täydellisesti kypsennettyä lohta. Joten tässä on mukava lähikuva ja henkilökohtainen, jotta voit nähdä, en valehdellut. Kuivaa, villaista lihaa ei näy! Tältä 50C:n liha näyttää.

“Niin paljon voita!” Kyllä… ja ei
Näet, että tämä lohiresepti vaatii 90 g / 6 ruokalusikallista voita 4 annokseen – enemmän kuin tavallisesti käytän yhteen reseptiin. Tarvitsemme niin paljon, jotta voimme harjata tehokkaasti. Jos säästät voita, huomaat raapivan epätoivoisesti pannuasi valsimista varten.

Valla on myös karkaiseva vaikutus ja se säätelee lämpötilaa. Tämä tarkoittaa tasaisemmin kypsennettyä lohta ja vähemmän savua/polttoa rasvaa ja lihaa pannulla.

Yhteensä 6 ruokalusikallista vastaa 1 1/2 ruokalusikallista voita annosta kohden, mikä ei ole säädytön määrä. Mutta se on melko runsas ruokalaji – lohi on joka tapauksessa runsas ja öljyinen kala, plus voikastike. Joten saatat haluta olla tarjoilematta kalaa pannulla olevan voin kanssa. Tiedän, etten.

Jos tapauksessa, säästä ylijäämä voi huomista varten. Voitele leivän päälle kovettunutta voita ja paista pannulla kevyesti kullanruskeaksi ja rapeaksi, kuten alla olevassa kuvassa. Kuvassani se ei ollut eilisen voita, vaan murskasin leivän pannulle jääneen voin joukkoon ja paistoin kullanruskeaksi. Se on naurettavan hyvää!

Tässä postauksessa oleva valkosipulilohi on kuvattu kukkakaalisoseen kanssa – mukavaa vaihtelua perunamuusille, jota usein ennustettavasti esittelen. Lisää tähän kourallinen lehtivihanneksia, jotka on puettu ranskalaiseen kastikkeeseen, ja olet valmis: Illallinen pöytään alle 20 minuutissa. Ja mikä illallinen!

Valkosipulivoi-lohiresepti
Tekijä:Nagi Valmistelu: 5 minuuttia Kypsennys: 8 minuuttia Länsi-pää
Annokset4 Napauta tai siirrä hiiren osoitin mittakaavaan. p>

Reseptivideo yllä. Tämä on yksinkertainen, mutta ylellinen, muhkea tapa valmistaa lohta. Harsimalla jatkuvasti vaahtoavalla valkosipulivoilla se imeytyy lohen jokaiseen halkeamaan ja rakoon ja antaa sille täydellisen voinen kuoren.
Se voi tuntua paljon voita yhteen reseptiin, mutta tarvitset sitä hyvän harsinnan peittävyyden varmistamiseksi. . Sinun ei tarvitse käyttää sitä kaikkea tarjoiluun. Säästä ylijäämävoi (vaikka vain tahra!) ja paista leipä sen kanssa huomenna, katso kuvat postauksesta. Se on hämmästyttävää – isolla A-kirjaimella!

Ainesosat
4 lohifilettä (180g/6oz kukin), nahaton ja luuton
1/2 tl suolaa , ruoanlaitto / kosher
1/4 tl mustapippuria
1 1/2 rkl oliiviöljyä
1 rkl valkosipulia (n. 2 kynttä) käsin hienoksi jauhettua (älä käytä valkosipulipuristinta)
90g / 6 rkl suolatonta voita kuutioiksi leikattuna (tai suolaton + 1/4 tl suolaa)
1 tl sitruunamehua ja lisää maun mukaan
2 tl persiljaa hienonnettuna

Ohjeet

 1. Mausta lohi: Ota lohi jääkaapista 30 minuuttia ennen kypsennystä. Ripottele molemmille puolille suolaa ja pippuria.
 2. Paista lohta 3 minuuttia: Kuumenna öljy suuressa tarttumattomassa pannussa keskilämmöllä. Lisää lohi esittelypuoli (eli kaareva puoli) alaspäin ja
 3. keitä 3 minuuttia kullanruskeaksi.
  Käännä, keitä 1 minuutti ja lisää sitten voita: Käännä lohta ja paista toista puolta 1 minuutti. Laita sitten voita joukkoon.
 4. Valele 1 1/2 minuuttia: Kun voi on sulanut ja vaahtoanut, lisää valkosipuli ja ala heti lusikkaa kuplivaa voita jatkuvasti lohen päälle 1 1 /2 minuuttia. Voit tehdä tämän kallistamalla pannua hieman niin, että voi kerääntyy toiselle puolelle. Kauhaa voita suurella lusikalla ja lusikoi se lohen päälle.
 5. Ota lohi pois liedeltä: Tarkista lohen sisälämpötila. Sen tulisi olla 50 °C/122 °F keskiharvinaisissa tapauksissa (optimaalinen mehukkuusvedon lämpötila). Nosta lohi lautaselle. Lepää 3 minuuttia – lämpötila nousee 53 °C:seen. (Katso sisälämpötilat huomautuksessa 2.)
 6. Alisää voihin sitruunamehu: Aseta kattila takaisin sytyttämättömälle liedelle pitääksesi voin kuumana. Lisää sitruunamehu.
 7. Tarjoile: Aseta lohi tarjoilulautasille. Lusikoi päälle voita (ole harkittu, se on rikasta!), koristele ripauksella persiljaa. Postauksen kuvassa kukkakaalimassa ja lehtivihannekset ranskalaisella vinaigrettella.

Reseptihuomautuksia:
1. Lohi – Kuoreton lohen käyttö merkitsee paljaampaa lihaa. niin voi imeytyy paremmin lohen lihaan. Mutta se ei todellakaan ole iso juttu, jos sinulla on vain nahkainen lohi: Aloita kypsentäminen nahkapuoli YLÖS, käännä ja aloita harsinta nahkapuoli alaspäin. Muut kalat – Voit käyttää tätä kypsennysmenetelmää kaikille pannulla paistamiseen soveltuville kaloille.
2. Keitetyn lohen sisälämpötila: Kypsennetty lohi sisälämpötila
3. vahva> Ylijäämät – Kypsennetty lohi säilyy jääkaapissa 3-4 päivää. Kuumenna varovasti uunissa tai mikroaaltouunissa tai käytä hiutaleina huoneenlämmössä salaateissa, voileipissä jne.
4. Ravintoarvo annosta kohden, olettaen, että kaikki voin on kulutettu.

RAVINTATIEDOT:
Kalorit: 464 cal (23 %)
Hiilihydraatit: 1 g
Proteiini:> 36 g (72 %)
Rasva: 35 g (54 %)
Tydyttyneet rasvat: 14 g (88 %)
Transrasvat: 1 g
Kolesteroli:147 mg (49 %)
Natrium: 531 mg (23 %)
Kalium:> 891 mg (25 %)
Kuitu: 1 g (4 %)
Sokeri: 1 g (1 %)
A-vitamiini: 639 IU (13 %)
C-vitamiini:1 mg (1 %)
Kalsium: 28 mg (3 %)
Rauta : 1 mg (6 %)