Uunissa paahdetun parsakaalin resepti

Helppoisin uunissa paahdetun parsakaalin resepti, jota voidaan tarjota melkein minkä tahansa pääruoan tai lounaan lisukkeena. Öljyllä, valkosipulilla ja mausteilla varustetut parsakaalikukat paistetaan pehmeiksi ja kullanruskeiksi. Tarjoilemme mielellämme tätä vastaraastetulla parmesaanijuustolla.

Rakastamme yksinkertaisia paahdettuja kasvisreseptejä paahdetusta kukkakaalista paahdetuihin porkkanoihin, paistettua parsaa ja tietysti rapeita paahdettuja perunoita. Paahdetuista kasviksista on helppo lisuke illalliselle. Sekoita ne mausteiden kanssa, niin uuni hoitaa loput.

Jos pidät hyvästä handsfree-lisäkkeestä, tästä uunissa paahdetusta parsakaalista voi tulla uusi suosikki tapasi nauttia parsakaalia.

Helppo paahdettua parsakaalia
Parsakaali on aina ollut suosittu terveellinen lisuke, joka sopii hyvin pannulle paahdetun pihvin, kananrintareseptien, ja melkein mikä tahansa illallinen. Parsakaalikukkojen paahtaminen uunissa tekee niistä hieman rapeaa ja pitää ne pehmeinä ja mehusina. Se näyttää hyvältä myös vastustamattomien kultaisten reunojen kanssa.

Ihastut, kuinka monipuolinen tämä resepti on. Suosikkilisäkkeemme on parmesaani, mutta voit muokata mausteita tai lisäosia omien mieltymystesi mukaan upein tuloksin (katso muunnelmia ja ideoita alta).

Ainesosat
Paahdetun parsakaalin ainesosat ovat niin vähäisiä, että sinulla on todennäköisesti ne kaikki valmiina!

Parsakaali – Tuore parsakaali sopii tähän reseptiin parhaiten.
Öljy – Vaikka käytimme oliiviöljyä reseptissä, voit korvata sen suosikkiöljylläsi. Avokadoöljy tai jopa kasviöljy sopii mainiosti.
Mausteet – Säilytimme mausteeksi vain klassisen suolan ja pippurin.
Valkosipuli – Vaikka rakastamme juuri jauhettua valkosipulia parsakaalilla, voit helposti korvata valkosipulijauheen tai jättää valkosipulin kokonaan pois. Jos et halua valkosipulia rapeaksi, lisää se kypsennyksen puolivälissä eikä alussa.

Ammattilaisen vinkki: Voit myös paahtaa parsakaalipään varren, mutta muista poistaa parsakaalin varren kova kerros vihannesten kuorintakoneella, muuten sitä voi olla vaikea pureskella. Kun kanta on kuorittu, leikkaa se suupalan kokoisiksi paloiksi ja heitä se muun parsakaalin joukkoon.

Parsakaalin paahtaminen
Uunissa paistettu parsakaali on parasta, kun se nautitaan heti uunista otettuna, joten varaa alkuruoka valmiiksi tarjoiluksi.

Valmistus – Esilämmitä uuni ja vuoraa reunuksellinen leivinpaperi leivinpaperilla.
Leikkaa parsakaali – Leikkaa parsakaali keskikokoisiksi kukinnoiksi. Leikkaa ne tasaisiksi paloiksi, jotta kypsennys on tasaista.
Mausta – Lisää parsakaali uunipellille, lorauta päälle öljyä, lisää valkosipuli, suola, pippuri ja sekoita päällysteeksi.
> Keitä – Paahda parsakaalia, kunnes reunat ovat kevyesti ruskeita ja haluttua kypsää.

Kuinka kauan paahdat parsakaalia?
Parsakaalikukkojen paahtoaika riippuu kaksi tekijää, kukkien koko ja uunin lämpötila. Tässä on joitain normaaliaikoja keskikokoisille kukille:

350 °F:ssa: 30–35 minuuttia.
375 °F:ssa: 25–30 minuuttia.
400 °F:ssa: 18–22 minuuttia.
425 °F:ssa: 14–18 minuuttia.

Paahdettuja parsakaalimuunnelmia
Vaikka tämä klassinen paahdetun parsakaalin resepti on aivan herkullinen, eikä sitä tarvitse jotain muuta, tässä on joitain ideoita, jos haluat kokeilla lisäosia:

Manteli – Lisää manteliviipaleita joko paistamisen viimeiseen 5 minuuttiin maistaaksesi manteleita, tai lisää ne vain tarjoilun yhteydessä.
Sitruuna – Purista tuoretta sitruunamehua paahdetun parsakaalin päälle juuri ennen tarjoilua.
Juusto – Lisää vasta raastettua tai raastettua parmesaanijuustoa ennen tarjoilua.
Pekoni – Lisää parsakaalin joukkoon pienikokoisia pekonipaloja noin 10 minuuttia ennen kuin pekoniparsakaalin aika on kulunut.
Kastike – Vatkaa tuore erä Avocado Ranchia parsakaalin dippikastikkeeksi.
Lämmitys – Jos pidät ruoasta lämmöstä, lisää hieman punaista paprikaa hiutaleita parsakaaliksi paahdettaessa ing.
Balsamic – Pirskota Balsamic Glazellamme ennen tarjoilua.

Tee eteenpäin
Haluat nauttia paahdetusta parsakaalista lämpimänä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi, mutta myös jäännökset säilyvät hyvin.

p>

Etukäteisvalmistelu: Voit pilkkoa ja mitata mausteet ja öljyt etukäteen. Sekoita kaikki sekaisin ja laita uuniin juuri ennen paistamista.
Jäähdytä: Kun parsakaali on jäähtynyt huoneenlämpöiseksi, siirrä se ilmatiiviiseen astiaan ja laita jääkaappiin 2–3 päiväksi.
Pakastaminen: Siirrä keitetty ja jäähdytetty parsakaali pakastimeen kestävään pussiin tai astiaan enintään 3 kuukaudeksi.

Lisää reseptejä parsakaalilla
Parsakaali on hyvin rakastettu perheessämme, joten haluamme muuttaa sen valmistustapoja ja löytää luovia tapoja lisätä se aterioihin. Jos pidät parsakaalista yhtä paljon kuin me, löydät varmasti uusia suosikkeja tästä luettelosta:

  • Naudan ja parsakaalin paistaminen
  • Parsakaali-omenasalaatti
  • Parsakaalijuustokeitto
  • Kanaparsakaali AlfredoFi
  • Kukkakaali-parsakaalisalaatti
  • Uunissa paahdetun parsakaalin resepti

Valmistusaika: 5 minuuttia Kypsennysaika: 15 minuuttia Kokonaisaika: 20 minuuttia
Uunissa paahdettua parsakaalia valkoiselle lautaselle parmesaanijuustolla
Helpoin paahdetun parsakaalin resepti. Parsakaalin kukinnot öljyllä, suolalla, pippurilla ja valkosipulilla, paahdettu kullanruskeiksi ja raikkaiksi mureiksi.

Kirjoittaja: Valentina Ablaev
Taitotaso

strong>: Helppo
Maksue: $4-$5
Avainsana: Paistettu parsakaali, Parmesanparsakaali, Uunissa paahdettu parsakaali, Paahdettu parsakaali
Ruoka: amerikkalainen
ruokalaji: lisuke
kalorit: 154
annokset: 4 annosta

Ainesosat
1 1/2 kiloa parsakaalia (1 pää), leikattu keskikokoisiksi kukinnoiksi*
3 rkl oliiviöljyä
3 valkosipulinkynttä, jauhettua
1/2 tl suolaa tai maun mukaan
¼ tl pippuria tai maun mukaan
2 rkl vastaraastettua parmesaania, tarjoiluun, valinnainen

Ohjeet>

  • Lämmitä uuni 425 °F:seen ja vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
  • Sekoita valmiille uunipellille parsakaalin kukinnot öljyllä, valkosipulilla, suolaa ja pippuria.
  • Levittele d parsakaali yhtenä kerroksena ja paahda uunissa, kunnes reunat ovat kullanruskeita ja kevyesti ruskeita ja varret ovat rapeita, noin 14-18 minuuttia.
  • Ripottele päälle vastaraastettua parmesaania, jos käytät ja tarjoile heti.

Reseptihuomautuksia
*Voit paistaa myös parsakaalin varren, muista vain poistaa kuitumainen ulkokerros kasvisten kuorintakoneella varressa ensin, tai se on liian vaikea pureskella.